ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η περιήγηση και η χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου www.dynamicpilates.gr ιδιοκτησίας της επιχείρησης Γεωργίας Κυπραίου, εφεξής «Εμείς» ή «Μας»,  προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του επισκέπτη των κάτωθι Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής Πολιτική Απορρήτου) του παρόντος ιστοτόπου.

Μέσω αυτής της σελίδας (Πολιτική Απορρήτου) πληροφορείστε σχετικά με τις πληροφορίες που δεχόμαστε από εσάς και πώς τις διαχειριζόμαστε. Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας φείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της ηλεκτρονικής σελίδας. Αν δεν συμφωνεί με αυτές τις πληροφορίες οφείλει να εγκαταλείψει άμεσα την ηλεκτρονική σελίδα και να μην κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται σε αυτή.

Οι όροι αυτοί μπορεί να αναθεωρούνται περιοδικώς σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Συνιστούμε στον επισκέπτη/χρήστη να ελέγχει περιστασιακά την ιστοσελίδα μας για τυχόν αλλαγές τους οι οποίες θα αναγράφονται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας. Η χρήση του ιστοτόπου συνεπάγεται επίσης την ανεπιφύλακτη αποδοχή των αλλαγών αυτών εκ μέρους του χρήστη.

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρείας μας, ο ιστότοπός μας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς.

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε και γιατί

Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους:

1) Από τις φόρμες επικοινωνίας και τη λήψη email

Τα στοιχεία που συλλέγουμε από φόρμες επικοινωνίας και λήψη email δεν μοιράζονται με τρίτους φορείς επεξεργασίας δεδομένων. Τα δεδομένα φτάνουν σε εμάς με τη χρήση πρωτοκόλλων SMTP από τον server που χρησιμοποιούν τα οποία προστατεύονται από πρωτόκολλα ασφαλείας TLS και SSL, συνεπώς αποκρυπτογραφούνται πριν αποσταλούν. Τα στοιχεία που κοινοποιούνται στις φόρμες επικοινωνίας (email, όνομα, τηλέφωνο), δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διατηρούνται στα αρχεία της επιχείρησής μας για δύο (2) χρόνια. Πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία έχει ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας και όπου κριθεί απαραίτητο εργαζόμενοι στην επιχείρηση. Δεν ζητάμε πληροφορίες που αποκαλύπτουν φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, πολιτικά φρονήματα, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, ή πληροφορίες που αφορούν την υγεία, τη σεξουαλική ζωή, ή τον γενετήσιο προσανατολισμό κάποιου φυσικού προσώπου. Δεν θα ζητήσουμε ποτέ την παροχή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και πληροφορίες που δεν είναι απαραίτητα για την εύρυθμη παροχή των υπηρεσιών.

2) Από τα cookies του ιστοτόπου

Χρησιμοποιούμε μόνο απαραίτητα cookies για τη λειτουργία της ιστοσελίδας, χωρίς να καταγράφουμε κανένα προσωπικό σας δεδομένο.

Τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, πέραν των όσων αναγράφονται ανωτέρω, είναι τα εξής: η πρόσβαση, η διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων σας.

Γενικοί Όροι Χρήσης

Προβάλλουμε μέσα από την ιστοσελίδα www.dynamicpilates.gr τις υπηρεσίες μας αλλά και ιδέες και συμβουλές. Οι πληροφορίες (ιδέες και συμβουλές) παρέχονται δωρεάν στους επισκέπτες της σελίδας μας, ανεξάρτητα αν έχουν κάνει χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται επί πληρωμή από την ιστοσελίδα. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την εγκυρότητα, την ορθότητα και την επιστημονική τεκμηρίωση των αναρτημένων πληροφοριών (εκτός αναγράφεται στην περιγραφή τους) και οι πληροφορίες έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης αναλαμβάνει ο ίδιος την αποκλειστική ευθύνη για την υλοποίηση κάθε πληροφορίας & συμβουλής που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας, κατά την κρίση του και χωρίς να αξιώσει οποιαδήποτε μορφή αποζημίωσης από εμάς.

To περιεχόμενο του www.dynamicpilates.gr (τα κείμενα, τα άρθρα, οι φωτογραφίες κλπ) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία μας. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του, μετάδοση, πώληση, αναδημοσίευση, φόρτωση, τροποποίηση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου (τμηματικά ή περιληπτικά), χωρίς την έγγραφη συγκατάθεσή μας.

Επικοινωνία

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου & τους Όρους Χρήσης ή για να ενημερωθείτε για τις πληροφορίες που έχουμε στην κατοχή μας και σας αφορούν, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@dynamicpilates.gr. Οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και τις σχετικές διατάξεις του Ευρωπαικού και Διεθνούς Δικαίου. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Οι χρήστες της ιστοσελίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

Comments are closed.